add

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Buren.date opzeggen? Een datingsite account verwijderen blijkt in praktijk moeizaam te verlopen. In de meeste gevallen moet je zelf uitzoeken hoe het werkt. Juist hierom hebben we van de populairste datingsites beschreven hoe je je abonnement of lidmaatschap moet stoppen.

Buren.date opzeggen

Stap 1. Bezoek http://www.buren.date/login en vul je e-mailadres en wachtwoord in. Klik daarna op “inloggen”.

Je bent nu ingelogd!

add2

Stap 2. Bezoek http://www.buren.date/delete_profile

Let op: Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. Helaas wil je nu voorgoed afscheid nemen. Wanneer je geen toegang meer hebt tot onze site kun je jammer genoeg geen gebruik meer maken van meerdere van onze geweldige functies zoals:

Wat je kwijt bent als je je profiel verwijdert
XAlle ontvangen en verzonden berichten
XAlle favorieten en profielbezoeken
XJouw dates
XDe complete zoekopdracht in jouw omgeving

 

Je account is nu verwijderd! 

Geef een beoordeling

add3

[RICH_REVIEWS_FORM]

13 Reviews
 1. Reply
  eric oktober 2, 2018 at 4:19 pm

  Nog wat vergeten te vertellen, ben inmiddels gelukkig getrouwd met een lieve vrouw die niet op deze site stond maar gewoon op een eerlijke gratis dating-site , mijn fout is om ook op deze site te hebben betaald, en heb gereageerd op alle nep-foto,s die er op staan.
  Mvgr Eric

 2. Reply
  eric oktober 2, 2018 at 4:08 pm

  Hoi beste mensen, ik krijg nog steeds email van buren.date had in juni 2017 voor 1 maand betaald en in juli alles opgezegd , maar kreeg later steeds mail voor betaling, heb alles uitgeprint in veelvoud, email account nu opgezegd vanwege andere redenen maar tot juli dit jaar nog steeds email van hun .
  alles is betaald, hun helpdesk blijft koppig, en voor degene die automatische afschrijving hebben, ga naar een bankkantoor en blokkeer de automatische overschrijving als je zeker weet dat je voor niets betaald !
  zorg ervoor dat je alles heb uitgeprint en voldoende bewijs hebt voor het incasso buro !
  Dus maak je verder niet druk en laat je niet belazeren!
  En dan afwachten , ik laat me niet belazeren door een NEP-Dating site ! veel succes verder!

 3. Reply
  eric oktober 2, 2018 at 3:58 pm

  Hoi beste mensen , we zijn nu meer dan een jaar verder en ik krijg nog steeds mail van buren.date de printouts van de betaling voor 1 maand wat ik toen heb aangeklikt liggen hier nog in veelvoud, ben inmiddels begin dit jaar getrouwd en absoluut niet via buren.date met veel fake foto’s ik wacht nog steeds op het incasso buro , heb mijn email account ook opgezegd maar om andere redenen , we wachten wel af !
  dat opzeg formulier heb ik nooit ingevuld, is ook niet volgens nederlandse wetgeving , allemaal succes maar ik heb al betaald voor niets ! blijft oplichting!

 4. Reply
  carlo juni 7, 2018 at 5:39 pm

  Buren Date zijn oplichters samen met de incasso bedrijven zoals fairmount en auer witte thiel.
  Mijn ervaringen zijn ongeveer hetzelfde als hier beschreven.
  Heb via diverse (gratis juridische adviezen) klachten ingediend en zij hebben geprobeerd om te bemiddelen.
  Zonder resultaat en de adviezen luiden om niet te reageren op hun schrijven en rekeningen.
  Dus niet betalen!!!
  Je kan naar het juridisch loket gaan in je gemeente die kunnen wellicht adviezen verstrekken.
  Zo ben ik doorverwezen naar het ecc.nl die meer contacten heeft in Europa en die over grenzen heen gaat diverse buro’s in verscheidene landen.
  Mijn advies luidt nu niet op mails reageren van dat zooitje gooi het in de spam maar maak er wel een dossier van.
  En natuurlijk storneren en blokkeren die oplichters!!
  Laat je niet intimideren door hun.
  Sterkte en succes

 5. Reply
  R.v.huisstede februari 16, 2018 at 2:28 pm

  Ben je verplicht. Om te betalen Ik ben een keer nieuwsgierig geweest en gekeken vervolgens wordt er elke keer geld van mijn rekening afgehaald dit kan ik ook terugboeken zitten daar consequenties aan verbonden Ik ben niet eens met het handelen van Buren date maak er ook geen gebruik van kwam er laatst pas achter dat er telkens geld van mijn rekening wordt gehaald heb het nu een keer terug geboekt graag antwoord vind deze praktijken niet oké heb ook niet toegezegd om dit bedrag van €100 per maand van mijn rekening te halen

 6. Reply
  duper januari 26, 2018 at 10:02 pm

  ik heb ook onder dwang 90 euro betaald terwijl ik nooit dienst of zoiets van deze site gekregen had. en ze dreigen steeds met meer meer betalingen. zijn er geen rechters die dit soort criminele zaken een halte toe kunnen lopen voordat iedereen failliet gaat aan een dienst die je niet krijgt?

 7. Reply
  p.l.michel januari 18, 2018 at 3:02 pm

  ophouden met die oplichtpraktijken want dit word ruzie

 8. Reply
  p.l.michel januari 18, 2018 at 3:01 pm

  als ze zoor door gaan ga ik ze opzoeken en dan zijn ze echt niet blij, wat een oplichters ik maak geen gebruik van deze site dus ik betaal ook niet.

 9. Reply
  M.Brant januari 14, 2018 at 6:19 pm

  Ben al maanden bezig met opzeggen zonder dat ik gebruik heb gemaakt van een profiel de rekening loopt ondertussen gewoon door help!!!

 10. Reply
  Virginie november 29, 2017 at 10:21 am

  Ik heb niet eens gebruik gemaak van jullievburen date en ik krijg te horen dat ik moet 149 euro betalen .en daarom stop ik direk .omdat ik vertrouw niet meer in beure date

 11. Reply
  D.Eigenbrood oktober 12, 2017 at 7:39 am

  goedemorgen,

  ik heb ,volgens Buren.date,openstaand bedrag betaald via incassobureau in Zwitserland
  genaamd Auer Witte Thiel. onder de aanmaning staat dat het kontrakt
  binnen de betaaltijd dan is afgelopen.
  vandaag helaas weer een rekening gekregen van Buren.date.
  hoe los ik dit op ?

  mvg D.Eigenbrood
  Sassenheim

  • Reply
   Eric december 30, 2017 at 5:50 pm

   Hoi D.Eigenbrood, ik geef jehetzelfde respons op jouw ervaring met buren.date. Maak je niet druk en betaal niet !
   Ik heb het gezeik dat ze nog steeds een rekening sturen voor 4 weken dat was in juni 2017, ik heb 1x betaald , was voor 1 maand lid, maar ze zeggen de betaling is misluukt,ja met 2x U, heb mijn bank gebeld en die zegt dat het is overgeboekt, voor jou geldt dat je alleen je email hebt ingevuld en hebt gekeken naar die wazige niet uitziende foto’s , alleen als je betaald kun je de foto’s zien !ikzelf wacht op het incasso buro, met de helpdesk daar wordt je steeds in de zeik gezet !, deze buren.date voldoet niet aan de nederlandse wetgeving en probeert iedereen op te lichten !!!! dus maak je niet druk !
   Hoop dat je met een beter gevoel het nieuwe jaar ingaat , ik wacht een officiele instantie af waar ik mijn verhaal kan doen, laat ze maar met hun gejammer, ze zijn echt niet eerlijk !

 12. Reply
  g. hoogeveen oktober 7, 2017 at 9:17 am

  Buren.date is alleen op te zeggen door een formulier in te vullen en toe te zenden. Compleet met al je prive en NAW-gegevens. En wat doen ze daar dan mee? Ben er nu al weken mee bezig, moet wel betalen zolang het doorloopt met uitbesteding aan een incassobureau. Dat voelt niet goed

  Schrijf een Review