Over ons

Een datingsite account verwijderen of een abonnement opzeggen is zo gedaan toch?  Was dit maar zo, dan was deze site niet meer nodig. Datingsiteaccountverwijderen.nl helpt jou in een paar stappen om van je account/abonnement af te komen.  Deze site bevat nu al meer dan 170 verwijder instructies en zal de komende tijd flink uitbreiden.  Via de zoekbalk kun je snel kijken of er een verwijder instructie beschikbaar is. Heb je vragen? Dan kun je een reactie plaatsen bij het betreffende artikeltje. We zullen dan binnen 24 uur reageren en met een mogelijke oplossing komen.

Deze website is opgericht door een team van 3 vrijwillgers die heel wat uurtjes hebben besteed om de artikeltjes te schrijven.  Omdat we deze dienst gratis willen houden, vragen we om jouw steun. Niet in de vorm van geld, maar in de vorm van een beoordeling. Onder elk artikel worden sterren weergeven. Hoe beter je het artikel vind, des te hoger de waardering en omgekeerd.  Op deze manier kunnen wij onze service verbeteren.

Eenmaal uitgeschreven bij een datingsite? Wat nu? We kunnen ons goed voorstellen dat je een andere datingsite wilt uitproberen. Bij de meeste datingsite kun je je gratis inschrijven zonder enige verplichtingen. Wil je van alle functionaliteiten gebruikmaken, dan dien je hiervoor te betalen zoals bij de meesten bekend is. Binnenkort meer.

Groetjes uit Nijmegen!