Wie Date Jij? opzeggen

add

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Wie Date Jij? opzeggen? Een datingsite account verwijderen blijkt in praktijk moeizaam te verlopen. In de meeste gevallen moet je zelf uitzoeken hoe het werkt. Juist hierom hebben we van de populairste datingsites beschreven hoe je je abonnement of lidmaatschap moet stoppen.

Wie Date Jij? opzeggen

add2

Helaas! Er is geen mogelijkheid om Prime-date.nl zelf op te heffen.

Geef een beoordeling

add3

[RICH_REVIEWS_FORM]

4 Comments
 1. Reply
  Steven March 8, 2022 at 8:00 pm

  Volledig mee eens,houden je aan het lijntje.Je deelt beroep, hobby’s wat je interesses zijn.Maar van haar,of diegene je contact mee hebt,zo goed als niets.Lijkt mij dat ze hun verhaal moeten verzinnen,leugens dus.Maar zeggen dan voor een date,af te spreken,beweren vooruitgang te boeken,dat alles goed gaat.Maar van haar weet je niks,alles zeer vaag.Maar kan profiel van site niet verwijderen,vind de link niet en klantenservice is helemaal niet aanwezig of een mailadres.Pure oplichting en reviews zijn ook nep,is de website die beweert geen nep profielen op de site gevonden te hebben,review website zeker van het zelfde bedrijf,dus ook reviews zijn nep.

 2. Reply
  Patrick March 3, 2021 at 11:22 am

  Wanneer gaat men deze malafide datingsites nu eens echt een halt toeroepen?
  Ik probeer mijn account te verwijderen op “wiedatejij”, maar er is geen beginnen aan. Klik je op de algemene voorwaarden en bedrijfsgegevens dan krijg je niks te zien!
  Stop deze oplichters en haal ze van internet.

 3. Reply
  Jan lubko January 16, 2021 at 12:41 pm

  Jan het klopt wat jij zegt Jack het is gewoon een oplichting bende

 4. Reply
  jack March 26, 2018 at 6:35 am

  met jack ik heb een tijdje op wie date jij gezeten het is een oplichters boel veel credits verspelen zij hebben allemaal smoesjes als ik af spreek dan hebben ze weer griep dan is er weer iemand ziek ik begrijp niet dat er toch nog positieve reviews zijn ik heb het gevoel dat het allemaal een pot nat is het draait hier alleen om geld en verder niets en als ik daar een klacht over indien komt men met de bekende smoes daar valt niets aan te doen maar dat is altijd het geval geweest criminalietijd word beloond en iemand die zich kapot moet werken telt niet mee in deze maatschappij

  Leave a reply