add

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Funky Fish opzeggen? In dit artikel lees je hoe je in een paar stappen van je account/abonnement af bent.  Volg de onderstaande stappen om je account te verwijderen.

Funky Fish opzeggen

Stap 1.  Bezoek https://www.funkyfish.nl en vul je e-mailadres en wachtwoord in. Klik daarna op “ïnloggen.”

Funky Fish inloggen

add2

Stap 2.  Klik rechts in het menu op “Wijzig visakte”
Funky Fish wijzig visakte

Stap 3.  Klik op “Verwijder akte”
Funky Fish verwijder akte

Stap 4.  Geef een reden op van uitschrijven en klik op “Verwijder”

Funky Fish account verwijderen

Geef een beoordeling

add3

[RICH_REVIEWS_FORM]

1 Review
 1. Reply
  Mm januari 26, 2019 at 9:37 pm

  Wat een gare ”dating”site is Funky Fish, zeg, BAH!

  Eind 2018 heb ik een leuk, fris profiel aangemaakt met foto en een leuke lap tekst naar waar ik op zoek ben. Eerst de kat uit de boom kijken en dus begonnen met een leuke basisprofiel.

  Geleidelijk en medio november heb ik toch gekozen voor een Goudvis aangezien ik TOEN ineens heel veel berichtjes kreeg, en bij zodra ik een Goudvis had, bleven berichtjes uit en was men ineens op zoek naar seksueel contact i.p.v. een relatie. Funky Fish is dus zeker niet christelijk, al beweert men wel zo!

  Enfin, ik dus millioenen berichtjes sturen naar dames van alle leeftijden van 22 tot 40, maar nee hoor, niemand die maar ook één klein berichtje terugstuurt, en dat terwijl men ”Goudvis” is waar ik een berichtje naar stuur.

  Oké, leuk en aardig en misschien één leuke dame van in de 40 die lekker spontaan is en waarmee ik fijne contact mee hield tot op de dag van vandaag. Dus zoeken, zoeken, zoeken, schrijven, schrijven, schrijven en maar niets (!!!) ontvangen!

  Boos en wel -en door mijn aankomende drukke tentamenweken – heb ik toen besloten om even rust te nemen en geen Goudvis te worden. Per ongeluk heb ik mijn profiel opgewaardeerd naar Goudvis en naar aanleiding daarvan ik toen Funky Fish verzocht mijn Goudvis stop te zetten, die dag zelf op de 19e, en gezegd dat het een stomme misvatting was en ik dus ook niets heb aan een Goudvis aangezien ik even rust wil en elders mijn date zal zoeken bij de café, etc, en mocht dat niet gaan, dat ik dan later terug zal komen voor een Goudvis en het te heroverwegen. Dus in de tussentijd heb ik wel een terechte en tevens zeer beschaafde tekst neergezet in mijn profiel en gezegd: ”dat ik het raar vind dat vrouwen helemaal niet reageren, of alleen op seksueel gebied”.

  Geheel toevallig nadat ik dit naar hen mailde en kritiek uitte op mijn profiel, vrijheid van meningsuiting (!), werd de wereld te klein en blokkeerde Funky Fish mijn profiel. Sedertdien is mijn profiel dus verdorie geblokkeerd en heb ik naar aanleiding daarvan vragen gestuurd, maar GEEN één die op mijn vragen en klachten reageert, dus nu vernomen hier een grote beklag van te maken en mensen: zoekt elders uw vriendin of vriend, want Funky Fish is FAKE! Funky Fake beter gezegd! Ridicuul en een gotspe dat Funky Fish zo arrogant kan zijn en mijn nog lopende Goudvis account geblokkeerd heeft.

  Ik eis mijn 9.95 die ik voor niets betaald heb en dat mijn profiel verwijderd moet worden, ik laat mij niet bedonderen door een zogenoemde ”groot datingplatform” met niemand achter de pc’s die fatsoenlijk en binnen 2, 3 dagen inhoudelijk kan reageren!

  Sterke punten:
  Dat de site er hoe dan ook gestructureerd en fris uit ziet.

  Zwakke punten:
  1). NIET christelijk;
  2). Vrouwen zijn vaak fake robots en sturen enkel bericht zodra je geen Goudvis bent, zodat je het wordt en vervolgens je negeren!
  3). Vrouwen willen, als ze met je in gesprek geraken, alleen maar (porno) seks;
  4). Je mag kennelijk geen normaal beschaafde kritiek uitten;
  5). Je wordt, als échte profiel, zonder enig pardon geblokkeerd;
  6). Funky Fish reageert TOTAAL niet op berichtjes en klachten;
  7). Ene Amber van de ”service” contact center stuurt een onduidelijk bericht en negeert je daarna suf!
  8). Je krijgt als man (zelfs als vrouw heb ik me laten vertellen) NOOIT een bericht, ook al pas je van alles aan!!!
  9). Funky Fish is niet gelovig, ondanks dat men zogenaamd ”christelijk” is;
  10). Vrouwen eisen te veel en verwachten de ”prins op het witte paard”.
  11). Herroeping is na een begane fout ineens niet mogelijk.
  12). Liever elders daten, je verspilt je tijd en geld voor niets, een illusie;
  13). Geen chat mogelijkheid, want je krijgt toch nooit antwoord!!!!!

  Schrijf een Review